Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Stay In Top Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Optimizare Site-uri, promovare online!
Promovarea prin Seo (optimizare pentru motoarele de cautare sau Search Engine Optimization) este modul de a va aduce site-ul web in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Promovarea SEO este cheia pentru aducerea mai multori vizitatori pe site-ul dvs. SEO reprezinta procesul de optimizare a site-ului dumneavoastra in principalele motore de cautare.

Cu alte cuvinte, potentialul client va gasi site-ul dumneavoastra in mod organic in functie de cuvintele cheie (keywords) reprezentative ale site-ului. SEO reprezinta un mod accesibil pentru a va promova afacerea si efectele sale sunt durabile in timp. Fara promovare prin SEO, nu aveti vizibilitate pe internet, deci este un pas esential si indispensabil in promovarea afacerii dumneavoastra online. De ce sa fac promovare site? Ca sa exist pe internet cu adevarat. Intr-adevar, pentru ca ai nevoie de publicitate online pentru ca site-ul tau sa creasca. In functie de vechimea site-ului, concurenta si calitatea site-ului efectele vizibile vor aparea intre 1-3 luni si vor rezista pana la un 1 an.

Beneficii Creare SEO:

- Cresterea numarului de pagini enumerate in motoarele de cautare
- Pozitia rang inalt / a paginilor web
- Cresterea cantitativa si calitativa de vizitatori
- Cresterea vanzarilor/profitului
- Nu mai trebuie sa va ocupati sa gasiti clienti, ei va vor gasi pe dumneavoastra
Pentru a beneficia de oricare din pachetele de servicii SEO, trebuie sa va abonati pentru minim 3 luni
1.Analiza optimizarii Site-ului
Initial se face o analiza de piata GRATUITA de catre echipa Stay In Top pentru a lua in vedere prezenta concurentei in motorul de cautare a specificului produs/serviciu ce urmeaza a fi promovat online pe web-ul romanesc sau international, iar in functie de rezultatul obtinut, ne prountam in ce masura putem atinge obiectivele propuse si incepem propiu zis procesul de optimizare site. Analiza web design este un pas extrem de important in SEO

Optimizarea SEO On Page reprezinta o parte fundamentala din procesul de SEO al unui site web. In procesul de optimizare a unei pagini web trebuie luat intotdeauna in considerare faptul ca aceeasi pagina care va fi vazuta de motorul de cautare va fi vazuta si de catre vizitatorul site-ului dvs. Tehnicile On-Site sunt cele care tin de optimizarea continutului site-ului. Optimizarea on-page este esentiala pentru prelucrarea paginilor web din interiorul site-ului tau cu ajutorul cuvintelor cheie alese.

3.Optimizarea SEO Off Page/ SEO Off Site
Obiectivul principal al SEO-Off Page este acela de a optimiza un site pentru ca acesta sa apara cat mai sus in motoarele de cautare pentru anumite cautari sau cuvinte cheie. Principalele motoare de cautare sunt Google, Yahoo si Bing, insa dintre acestea, cel mai folosit este Google. In Romania, peste 90% dintre persoane folosesc Google ca motor de cautare.
Optimizarea SEO Off-Site se bazeaza in principal pe obtinerea de backlink-uri catre website-ul dumneavoastra, rezultand astfel cresterea popularitatii site-ului. Cand vine vorba de backlink-uri (backlinks), calitatea este mai importanta decat cantitatea.

Daca nu aveti inca un website sau doriti sa-l schimbati pe cel deja existent, vizitati pagina noastra de servicii web design.
Din Gura in Gura